Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

INFÓ

Névszinezés

Bindelés:

A bind egy üzenet (akár színes) kiírása a chatbe egy gomnyomással. Például megteheted azt, hogy mondjuk az F5 gomb megnyomására, kiírja a chatbe, hogy Csá all!Hogyan készíthetsz magadnak ilyen bindeket?
Először is hívd elő a konzolt (0) és írd be a következőt:
pl.: /bind F5 say  Csá all! 
Ilyenkor az F5 gomb megnyomására mindig ki fogja írni, hogy Csá all! Persze más billentyűt is beállíthatsz
magadnak. Egyszerre több bindod is lehet, valamint a konzolba a szöveged elé, ha színkódot is raksz, akkor
szép színes bindjeid lesznek!

 

Színes név:

A színkódok:

0= Fekete
1=
Piros
2=
Zöld
3=
Sárga
4=
Kék
5=
Világoskék
6=
Lila
7=
Fehér
8= Nemzetenként változó: Ha amerikai, ha orosz, vagy ha brit vagy.
9= Szürke

A színkódok használata

A színkódokat úgy tudod használni, hogy a fenti számok elé beszúrod ezt a jelet: ^ (Alt GR+3). Ha a jel mögé teszed a számot, a Call of Duty azt mindig színkódnak fogja értelmezni. Az adott szín mindig a következő ^ jelig tart, tehát ha a nevünknek csak a felét szeretnénk színezni, akkor azt a felét, amit meg szeretnénk hagyni eredetiben, azt lássuk el fehér színkóddal (^7).

A név bindelése

A nevet szinte majdnem ugyanugy kell mint a sima bindet. Először is írd be a konzolba : /bind F1 name mAxXiii (színkóddal ha azt akarod hogy színes legyen!) és enter. Ezután ha megnyomod az F1-et akkor a neved átvált mAxXiii-ra!

Speciális színkód

Ha azt szeretnénk, hogy a nevünk akkor is színes legyen, amikor egy csapattársunk ránk mutat multiplayer játékban, vagy ha lelőnek, vagy mi lövünk le mást, és a bal oldali oszlopban a nevünk színes legyen, akkor ezt úgy tudjuk elérni, hogy dupla színkódot használunk. Ennek egy hátránya van, nevezetesen, hogy a nevünk a többi esetben tartalmazni fogja ^ jelet és a számot (tehát a többi esetben látszódni fog a színkód maga is).

Például:
 

Színkód Név Nevünk a HUD
 bal oldalán
^0mAxX^3i^5i^6i mAxXiii mAxXiii
^^00mAxX^^33i ^^55i^^66i ^0mAxX^3i^5i^6i mAxXiii
^^77mAxX^3i^5i^6 ^7mAxXiii mAxXiii

Fontos! A nevünk a színkódokkal együtt maximum 29 karakterből állhat, a  program a többit nem tudja megjeleníteni.

Multiplayer mód:

A multiban öt féle játékmódban mutathatjuk meg tudásunkat:

DeathMatch


Ebben a játékmódban mindenki mindenki ellen van, és az győz, aki a legtöbb embert megtudja ölni. Itt nincs semmi tét, csakis az életben maradás.

TeamDeathMatch


Itt pedig két csapat küzd meg egymás ellen. Az győz, aki a legtöbb pontot szerzi. Ebben a játékmódban már helyet kap a taktika meg az összjáték is.

Capture the Flag


Két csapat játszik egymás ellen és mindegyik csapatnak van egy zászlója. Az a lényeg ebben a játékmódban, hogy úgy kell ellopni az ellenfél zászlóját, hogy a saját zászlónk a helyén maradjon, mert így lesz érvényes pontunk.

Headquarters


Ebben a játékmódban van két állomás amik közül az egyiket el kell foglalni minél hamarabb. Ha megvan, akkor elkezdődik egy számlálás, ami azt számolja, hogy mennyi ideig tudtátok megvédeni ezt az állomást.

Search & Destroy


Talán ez az a játékmód, amiben legjobban érvényesül a taktika,összefogás és a stratégia. Van két csapat. A támadók és a védők. Van két állomás, amit a támadóknak le kell rombolniuk 3 perc alatt. Ha nem sikerül, a védőknél a pont. A támadók akkor kapnak pontot, ha megölik az összes védőt, vagy megsemmisítik az állomást. A védők akkor kapnak pontot, ha megölik az összes támadót vagy megvédik az állomást. Ez egy nagyon kedvelt játékmód, a warok nagy része is ilyen módban szokott zajlani.

CoDJumper

A codjumper mode az egy olyan mód ahol a játékosoknak nem az a feladatuk, hogy legyilkolják egymást, hanem az, hogy ugráljanak (jumpoljanak) végig az egyes pályákon. Vannak úgynevezett jump mapok, amelyek kifejezetten erre a célra vannak kifejlesztve, kimoddolva. Általában olyan emberek jumpolnak akiknek akad a 125fps minimum, de anélkül is meglehet próbálni.

Bújócska

A bújócska játékmód az egyik legújabb játékmód amit nemrégen találtak fel. Én elsőként K1SGYAT1 bújócska szerverén voltam, nekem nagyon megtetszett a mód, de azóta még tovább van fejlesztve. A módban az a cél, hogy vannak a rejtőzködők és a keresők. A keresőknek meg kell keresni azokat akik elbújtak, igen ám, csakhogy a rejtőzködök át tudnak alakulni tárgyakká (pl.: fák, bokrok, lámpák,dobozok, hordók, autók stb.) és beleolvadnak a környezetbe,( próbálnak ) az imént említett bújócska szerveren a rejtőzködők tudnak láthatatlanok lenni pár másodpercig, tudnak gyorsan futni és ugynevezetten novázni (nova: körülötte minden kereső meghal, nagy robbanás látszik). Ha titeket ez a mód érdekelne, akkor nyugodtan keressetek rá Xfiren a játéktípushoz annyit kell írni, hogy: bujocska.


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

péniszpumpa probléma

(MR.Peniszfalo , 2013.08.10 00:18)

az lenne a problémám hogy eldugult a péniszköpenyem csonkja a bodi guszti app matrica sarkánál

u.i.:ELŐRE KUTYA FASZÁN VITÉZKEDŐK!!!!!!!!!!

Re: péniszpumpa probléma

(anyád, 2016.04.03 08:03)

Kurva anyád te faszopó geci

kefír

(dikk, 2013.08.10 00:12)

kovászos uborka

zsdav012

(zsdav, 2013.07.10 18:52)